Személyes eszközök
Ön itt áll: Főoldal Blog

Friss blogbejegyzések

Keresőmarketing lehetőségei 2013-ban

Ha valaki a keresők felől jövő látogatottságát szeretné növelni, három fő stratégia közül választhat, illetve eldöntheti, hogy e három stratégia milyen kombinációjával szeretné céljait elérni: zseniális weboldalt épít, mesterségesen pumpálja fel helyezéseit, vagy fizet a keresőhirdetések megjelenítéséért.

Tovább…

Álláshirdetés: Web adminisztrátor -> SEO szakember

Weboldalak tartalmi fejlesztésére és karbantartására, továbbá weboldalak látogatottságnövelésével és keresőoptimalizálásával összefüggő adminisztratív tevékenységek ellátására keresünk művelt, a világ dolgai iránt érdeklődő, magyarul választékosan fogalmazó, angolul beszélő munkatársakat.

Tovább…

A MiniCRM keresőmarketinges szemmel

A MiniCRM keresőmarketinges szemmel

Egy magyar fejlesztésű kisvállalati CRM rendszer bemutatása keresőmarketinges szemmel, elsősorban azokra a funkciókra koncentrálva, melyek lehetővé teszik, hogy ne csak üzletvitelünk, hanem webes jelenlétünk is még tudatosabb és átgondoltabb legyen.

Tovább…

Keresőoptimalizálás, mint hivatás

Hogyan lehet jó keresőoptimalizáló szakemberré válni, mennyi idő alatt lehet beletanulni ebbe a SEO szakmába? Nemrég kaptam erre vonatkozó kérdést, amit részben a válasz összetettsége, részben pedig a különösen a válság miatt sokakban felmerülő pályamódosítás miatt talán többek érdeklődésére is számot tarthat.

Tovább…

Top 30 kulcsszó - a linképítők szerint

Top 30 kulcsszó - a linképítők szerint

Melyik az a 30 legnépszerűbb kulcsszó, mellyel kapcsolatban a legaktívabbak a linképítő cégek, magyarul melyek azok a kifejezések, melyekkel kapcsolatban a legnehezebb eredményeket jó helyezést elérni a Google találatai között?

Tovább…

Google Pingvin update

Bár sokan sokfélét írnak, akár teljes megygyőződésből is, még mindig korai lenne arról írni, hogy a Google április végén bejelentett algoritmusfrissítése pontosan miért és milyen oldalakat vetett vissza a magyar weben, illetve milyen változásokat fog indukálni mindez a keresőoptimalizálás és a linképítés tekintetében. A tisztánlátás érdekében azonban néhány gondolatot talán érdemes megosztanom a saját tapasztalataim alapján.

Tovább…

Magyarul is használható Google Webfonts betűtípusok

A Google Webfonts számtalan (a bejegyzés írásakor több mint 500) betűtípust tesz ingyenesen hozzáférhetővé azon webfejlesztők számára, akik szeretnék egyedibb betűtípusokkal feldobni weboldalukat. Sajnos azonban magyar nyelvű szövegekhez alig ötöde használható ezeknek a fontoknak.

Tovább…

uCoz - ingyenes tárhely és tartalomkezelő egyben

Az uCoz egy olyan komplex weboldal-készítő rendszer, ami a teljesen kezdőktől kezdve a weboldalak kódolásához értő oldalgazdák igényeit is képes kiszolgálni. Jó példa arra az esetre, amikor az ingyenes tárhely nem feltétlenül szitokszó, de hát a rendszer erényeit és korlátait nem is érdemes az ingyenesség felől vizsgálni, mert nem ez a lényege: összességében egy olyan hosztolt tartalomkezelő rendszerről beszélhetünk, aminek fenntartásával semmi gondunk nincs, mégis meglepően kevés korlátot állít egy átlagos igényű hobbi oldalgazda számára.

Tovább…

Bezárt a Yahoo! Site Explorer

A Bing keresőplatformjával való egyesülés sajnálatos hozadéka lett, hogy a mai nappal megszűnt az egyik legjobb de mindenképpen az egyetlen komoly adatbázis, mely ingyenesen lehetővé tette a mások oldalaira mutató külső linkek, vagyis a konkurencia linkjeinek vizsgálatát.

Tovább…

(not provided)

A Google október végi bejelentésének megfelelően egyre gyakrabban találkozni az Analytics látogatottsági statisztikák kulcsszavai között a (not provided), sőt egyes oldalak esetén a (not set) "kulcsszóval". A Google ugyanis az adatvédelemre hivatkozva már nem minden esetben osztja meg a webmesterekkel és keresőoptimalizálókkal, hogy milyen kulcsszavakra keresve találtak rájuk.

Tovább…

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

web oldal vissza állitása

Posted by dudás albert at 2012. január 24., 16:57
arra szeretném kérni ha valaki tud segiteni a szolgáltató le tiltotta a wataro.com oldalt és nem tudok be lépni