Személyes eszközök
Ön itt áll: Főoldal Blog

Friss blogbejegyzések

Továbbfejlesztik a magyarországi Google Térképet

Budapest, 2011. október 12. – A Google ma bejelentette, hogy a Google Térkép magyarországi változatának pontosítása érdekében a cég autói a hazai utakon olyan, a térképfejlesztéshez szükséges információk gyűjtésébe kezdenek, mint az utcanevek, közlekedési táblák, útjelzések és üzletek feliratai.

Tovább…

7 év - 7 fontos mondat a SEO-ról

2004 októberében jegyezték be első keresőoptimalizálással foglalkozó saját domainnevem, az innen.hu-t. Az évforduló örömére álljon itt hét fontos, összegző mondat a Google optimalizálásról: ebből minden lényeges dolgot megtudhat a SEO-ról, és ezután már csak a részletekben kell meglelnie az ördögöt akár egyedül, akár a segítségünkkel...

Tovább…

Pluszegyezés — új szó a lájkolásra?

Pluszegyezés — új szó a lájkolásra?

A Google halad tovább a közösségi média fejlődése által inspirált/kikényszerített úton, bejelentve a webmesterek számára is elérhető, mindenféle oldalakba a Facebook like gombhoz hasonlóan beilleszthető +1 gomb elérhetőségét.

Tovább…

Linkek szövege a Google találatok címében

Az utóbbi időben egyre gyakoribb jelenség, hogy a Google találati rangsorában megjelenő weblapok kivonatának címe (az a nagybetűs kék színű sor) részben vagy egészben nem az adott weblapról származik, hanem a rá mutató külső vagy belső linkek szövegéről. Ez az újítás egyrészt rámutat a linkek szövegének fontosságára, másrészt pedig számos olyan esetet hoz létre, ami inkább megkérdőjelezhető, mintsem hasznos.

Tovább…

Szeretem a bankom = Online marketing látlelet

A Budapest Bank "Szeretem a bankom" avagy "Dalbir kérdez" hirdetési kampánya jó példát mutat arra, hogy a nagy cégek mennyire mostohán bánnak az online marketing kínálta lehetőségekkel: a SEM még csak-csak eszébe jutott a bank reklámügynökségének is, a SEO-ra néhány specialistán túl pár élelmes blogger is rástartolt, az SMO-val azonban OldalGazdán kívül eddig csak egy ember foglalkozott.

Tovább…

Szeretem a bankom

Szeretem a bankom

A Budapest Bank alapjában véve Facebook-os kampányának van némi keresőmarketinges metszete is, amikor is arról beszél a bank reklámembere, hogy miért nem jelenik meg semmi a "szeretem a bankom" kifejezésre rákeresve. Már csak azt kell elérnie a hirdetőnek, hogy lehetőleg az ő oldalai jöjjenek ki elsőnek erre a kifejezésre, ne pedig valamelyik a reklámkampányt pocskondiázó blogbejegyzés.

Tovább…

500 linkgyűjtemény a gyűjteményünkben

Bő egy év alatt gyűjtöttünk össze pontosan 500 linkgyűjteményt egyrészt folyamatos gyűjtőmunkánk, másrészt pedig a kedves linkgyűjtemény-gazdák ajánlásai segítségével, így továbbra is a legnagyobb publikus webkatalógus-linkgyűjteményt nyújtjuk látogatóink számára — mindezt teljesen ingyen.

Tovább…

PageRank frissítés és a linkgyűjtemények fejlődése

PageRank frissítés és a linkgyűjtemények fejlődése

Aktualizáltuk a Google által a közelmúltban (végre) eszközölt Page Rank frissítés nyomán a linkgyűjtemény-gyűjteményünkben nyilvántartott magyar webkatalógusok PR értékeit: a változások érdekes tendenciákat mutatnak a linkgyűjtemények fejlődéséről.

Tovább…

Piwik 1.1 - Ingyenes webstatisztika már magyarul is

Piwik 1.1 - Ingyenes webstatisztika már magyarul is

A mai napon közzé tett 1.1-es verziószámú Piwik immár teljes mértékben magyarra fordított kezelőfelülettel is elérhető, mivel bekerült a kiadásba az OldalGazda által a közelmúltban elkészített teljes magyar fordítás.

Tovább…

Ez lesz a legrégebbi SEO-s oldal 2011-ben

Az év fordulóján természetes a számvetés és az elkövetkező dolgok számba vétele egyaránt, különösen, ha ez az időszak egybeesik a weboldal évfordulójával is. Az idei első bejegyzésben ezért betekintést nyújtunk a terveinkbe, a közeljövőben az olvasók számára is érzékelhető változásokba.

Tovább…

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

web oldal vissza állitása

Posted by dudás albert at 2012. január 24., 16:57
arra szeretném kérni ha valaki tud segiteni a szolgáltató le tiltotta a wataro.com oldalt és nem tudok be lépni