Személyes eszközök
Ön itt áll: Főoldal Blog

Friss blogbejegyzések

Hozzáférés a Google Analytics látogatottsági statisztikákhoz (régi felületen)

Rövid összefoglaló leírás a Google Analytics látogatottsági statisztikai rendszerbe való belépésről, az Analytics főbb menüpontjairól és az ott található látogatottsági statisztikák fajtáiról.

Tovább…

Magyar Google Zeitgeist 2010

Budapest, 2010. december 9. - A Google Zeitgeist 2010-zel betekintést nyerünk az online keresési trendek világába. Az eredmények szerint a politikai pártokra leadott keresések ugyan nem tükrözik népszerűségüket, számos egyéb adat azonban jó képet nyújt az aktuális társadalmi trendekről. Kiderül, hogy a játékok, a technológiai újdonságok és a közösségi oldalak mellett kiemelkedő figyelmet fordítunk a hazai és a nemzetközi eseményekre. Télen többet keresünk a szórakozás online fellelhető formáira, nyáron pedig az utazással kapcsolatos témák tarolnak.

Tovább…

Google Instant már magyarul is

A Google — hivatalos közleménye szerint — a mai nappal megkezdte a Google Instant fokozatos elérhetővé tételét a Google keresőben a magyar felhasználók részére is.

Tovább…

Megszületett a 9000. lap.hu aloldal

Megszületett a 9000. lap.hu aloldal

Nagyságrendileg 10 év kellett ahhoz, hogy létrejöjjön a kilencezredik lap.hu aloldal, ezzel az oldal — vagy ha úgy tetszik a lap.hu mozgalom — közel másfélszer annyi tematikus aloldallal rendelkezik, mint a létrehozásához mintául szolgáló startpagina.nl.

Tovább…

A Google bejelentette új Instant Előnézetek alkalmazását

Budapest,  2010. november 9. – A Google ma bemutatta legújabb keresési fejlesztését – egy gyors és interaktív eszközt, amely a találatokat vizuálisan megjeleníti egy előnézeti kép formájában, ezáltal könnyebben eldönthetjük, hogy melyik oldal felel meg leginkább a keresési feltételeinknek.

Tovább…

Google Helykereső: érezd magad otthon!

Budapest, 2010. október 28. – A Google elindította keresési szolgáltatásának legújabb vívmányát, a Helykeresőt, mely a magyar felhasználók számára is elérhető. Ennek segítségével a keresési eredményeket új megközelítésben, a legfontosabb információkat helyek köré csoportosítva, a találatokat térképen ábrázolva láthatjuk.

Tovább…

Kizárólagos magyarországi képviselőt választott a goviral

Kizárólagos magyarországi képviselőt választott a goviral

Európa vezető internetes tartalomterjesztő cége, a goviral kizárólagos magyarországi képviselettel bízta meg a Vireo Services Kft.-t. A cég 2010. szeptemberével megkezdte a magyar piacon egyedülálló videó terjesztési szolgáltatás értékesítését a márkatulajdonosok és a potenciális médiapartnerek felé egyaránt.

Tovább…

Válaszok, még gyorsabban - Bemutatkozik a Google Instant

Budapest, 2010.09.08. – A Google ma bejelentette továbbfejlesztett kereső felületét és infrastruktúráját, amely gyors és „gondolatolvasó”.

Tovább…

Megújult a legnagyobb magyar linkgyűjtemény-gyűjtemény

Megújult a legnagyobb magyar linkgyűjtemény-gyűjtemény

Teljesen megújult formában jelentkezik OldalGazda linkgyűjtemény-gyűjteménye, mely több mint háromszáz magyar nyelvű webkatalógussal továbbra is a legnagyobb és legrészletesebb magyar linkgyűjtemény-adatbázis.

Tovább…

A Google Európa-szerte frissíti a védjegyek használatával kapcsolatos szabályzatát

Budapest, 2010. augusztus 4. – Az Európai Bíróság ítéletét alapul véve a Google ma átalakította a védjegyekkel kapcsolatos szabályzatát Európában és az Európai Szabadkereskedelmi Társulás (EFTA) tagországaiban.

Tovább…

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

web oldal vissza állitása

Posted by dudás albert at 2012. január 24., 16:57
arra szeretném kérni ha valaki tud segiteni a szolgáltató le tiltotta a wataro.com oldalt és nem tudok be lépni