Személyes eszközök
Ön itt áll: Főoldal Blog

Friss blogbejegyzések

2. legjobb magyar kereső a külföldiek szerint

A közelmúltban többségében amerikai egyetemistákból álló hallgatóság számára tartottam vendégelőadóként interaktív előadást/szemináriumot a keresők felhasználói felületeivel, használhatóságával kapcsolatban, ahol a hallgatók feladata az volt, hogy mindenféle magyar tudás híján próbálják kitalálni, melyik lehet a második legnépszerűbb magyar kereső.

Tovább…

Az Etarget már Ausztriában is elérhető

Mint arról az Etarget magyarországi hirdetői e-mailban értesülhettek, július 1-jétől a reklámrendszer már Ausztriában, a világ tizedik leggazdagabb országában is elérhető lesz. A kezdés nehézségeit áthidalandó akciót hirdetnek a magyarországi, osztrák piacon is jelen levő, német nyelvű oldallal rendelkező hirdetők részére.

Tovább…

A Google Alerts már magyarul is elérhető

A Google Alerts már magyarul is elérhető

Budapest, 2010. június 9. – A Google magyarul is elérhetővé tette Google Alerts nevű szolgáltatását Google figyelő néven. Ezzel megkönnyíti, hogy a felhasználók folyamatosan nyomon kövessék az őket érdeklő témákat.

Tovább…

Ingyenes kutatási eszköz hirdetőknek és ügynökségeknek

Ingyenes kutatási eszköz hirdetőknek és ügynökségeknek

Budapest, 2010. június 3. – Az IAB Europe a Google-lel együttműködve elindítja Consumer Commerce Barometer nevű szolgáltatását, egy ingyenes kutatási eszközt, amely fogyasztói adatokat nyújt az ügynökségeknek és a hirdetőknek.

Tovább…

Oldalgazda.com Katalógus - Újszerű SEO segítség

Oldalgazda.com Katalógus - Újszerű SEO segítség

Az OldalGazda Katalógus egy teljesen egyedi koncepció mentén jött létre: elsődleges célja ugyanis nem a weben elérhető információk rendszerezése vagy kereshetőbbé tétele, hanem a webmestereket és a weboldal-tulajdonosokat szeretné segíteni látogatottságuk növelésében.

Tovább…

A magyar Google is új külsőt kapott

A magyar Google is új külsőt kapott

Budapest, 2010. május 7. – Megújult külsőt kapott a Google keresője, mely várhatóan a hét végéig minden az oldalt magyarul használó internetezőhöz megérkezik. Apró, de látványos változáson ment keresztül a logó és az oldal dizájnja, illetve a még hatékonyabb, egyszerűbb és gyorsabb keresés érdekében új navigációs sávot helyeztek el a felület bal oldalán.

Tovább…

Részletes kulcsszó-helyezés statisztika a Webmestereszközöktől

Részletes kulcsszó-helyezés statisztika a Webmestereszközöktől

Bár a Google Webmestereszközök már korábban is nyújtott adatokat például arról, hogy bizonyos periódusokban milyen kulcsszavakra milyen helyezéseket ért el az oldal, és ezek közül melyek által jött nagy látogatottság, azonban ezekről az adatokról egy új fejlesztés eredményeképpen már részletesebb képet kaphatunk, melyek a Google Analytics-ben már megismert diagramok segítségével is böngészhetőek, további információkat megjelenítve oldalunk teljesítményéről és a lehetőségekről.

Tovább…

Új hazai és nemzetközi Google kezdeményezés az ügynökségekért

Új hazai és nemzetközi Google kezdeményezés az ügynökségekért

Budapest, 2010. április 26. – A Google úgy tekint az ügynökségekre, mint egyik legfontosabb stratégiai partnereire, akik kulcsfontosságú szerepet játszanak a internetes piac növekedésében. A mai napon négy fontos, az ügynökségek számára releváns újdonságot jelentünk be: beleértve egy magyarországi ügynökségeknek szóló kezdeményezést.

Tovább…

Választási eredmények és Google keresési eredmények

A Google Keresési Trendek adatai is megerősítik, hogy a pártok online aktivitása jelentős szerepet játszhat kampányuk sikerében. Az elmúlt közel egy hónap keresési trendjeiben mind az LMP, mind a Jobbik kiemelkedő értékeket ért el riválisaikhoz képest. A "választás 2010" kifejezés a 10 legkeresettebb kifejezés közé tartozott április hónapban. A 100-as listán megtalálhatók még a "választási eredmények", a "választás", "jobbik", "valasztas.hu" és "lmp" szavak (ebben a sorrendben).

Tovább…

Weboldalak sebessége mint Google rangsorolási szempont

Bár már korábban is ismert volt, hogy a Google fontosságot tulajdonít a weboldalak betöltődési gyorsaságának, mind saját weboldalainál mind pedig azoknál a weboldalaknál, ahová látogatókat továbbít pl. keresőszolgáltatásai felől, először került mindez hivatalosan is deklarálásra a Google hivatalos blogjában.

Tovább…

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

web oldal vissza állitása

Posted by dudás albert at 2012. január 24., 16:57
arra szeretném kérni ha valaki tud segiteni a szolgáltató le tiltotta a wataro.com oldalt és nem tudok be lépni