Személyes eszközök
Ön itt áll: Főoldal Blog Sajtóközlemények

Legújabb sajtóközlemények

A keresőipar szereplőinek sajtóközleményei fordított időrendben.

Amennyiben szeretnél itt megjelenni az oldal témáihoz kapcsolódó sajtóközleménnyel, vedd fel a kapcsolatot az OldalGazdával!

Továbbfejlesztik a magyarországi Google Térképet

Budapest, 2011. október 12. – A Google ma bejelentette, hogy a Google Térkép magyarországi változatának pontosítása érdekében a cég autói a hazai utakon olyan, a térképfejlesztéshez szükséges információk gyűjtésébe kezdenek, mint az utcanevek, közlekedési táblák, útjelzések és üzletek feliratai.

Tovább…

Magyar Google Zeitgeist 2010

Budapest, 2010. december 9. - A Google Zeitgeist 2010-zel betekintést nyerünk az online keresési trendek világába. Az eredmények szerint a politikai pártokra leadott keresések ugyan nem tükrözik népszerűségüket, számos egyéb adat azonban jó képet nyújt az aktuális társadalmi trendekről. Kiderül, hogy a játékok, a technológiai újdonságok és a közösségi oldalak mellett kiemelkedő figyelmet fordítunk a hazai és a nemzetközi eseményekre. Télen többet keresünk a szórakozás online fellelhető formáira, nyáron pedig az utazással kapcsolatos témák tarolnak.

Tovább…

A Google bejelentette új Instant Előnézetek alkalmazását

Budapest,  2010. november 9. – A Google ma bemutatta legújabb keresési fejlesztését – egy gyors és interaktív eszközt, amely a találatokat vizuálisan megjeleníti egy előnézeti kép formájában, ezáltal könnyebben eldönthetjük, hogy melyik oldal felel meg leginkább a keresési feltételeinknek.

Tovább…

Google Helykereső: érezd magad otthon!

Budapest, 2010. október 28. – A Google elindította keresési szolgáltatásának legújabb vívmányát, a Helykeresőt, mely a magyar felhasználók számára is elérhető. Ennek segítségével a keresési eredményeket új megközelítésben, a legfontosabb információkat helyek köré csoportosítva, a találatokat térképen ábrázolva láthatjuk.

Tovább…

Kizárólagos magyarországi képviselőt választott a goviral

Kizárólagos magyarországi képviselőt választott a goviral

Európa vezető internetes tartalomterjesztő cége, a goviral kizárólagos magyarországi képviselettel bízta meg a Vireo Services Kft.-t. A cég 2010. szeptemberével megkezdte a magyar piacon egyedülálló videó terjesztési szolgáltatás értékesítését a márkatulajdonosok és a potenciális médiapartnerek felé egyaránt.

Tovább…

Válaszok, még gyorsabban - Bemutatkozik a Google Instant

Budapest, 2010.09.08. – A Google ma bejelentette továbbfejlesztett kereső felületét és infrastruktúráját, amely gyors és „gondolatolvasó”.

Tovább…

A Google Európa-szerte frissíti a védjegyek használatával kapcsolatos szabályzatát

Budapest, 2010. augusztus 4. – Az Európai Bíróság ítéletét alapul véve a Google ma átalakította a védjegyekkel kapcsolatos szabályzatát Európában és az Európai Szabadkereskedelmi Társulás (EFTA) tagországaiban.

Tovább…

A Google Alerts már magyarul is elérhető

A Google Alerts már magyarul is elérhető

Budapest, 2010. június 9. – A Google magyarul is elérhetővé tette Google Alerts nevű szolgáltatását Google figyelő néven. Ezzel megkönnyíti, hogy a felhasználók folyamatosan nyomon kövessék az őket érdeklő témákat.

Tovább…

Ingyenes kutatási eszköz hirdetőknek és ügynökségeknek

Ingyenes kutatási eszköz hirdetőknek és ügynökségeknek

Budapest, 2010. június 3. – Az IAB Europe a Google-lel együttműködve elindítja Consumer Commerce Barometer nevű szolgáltatását, egy ingyenes kutatási eszközt, amely fogyasztói adatokat nyújt az ügynökségeknek és a hirdetőknek.

Tovább…

A magyar Google is új külsőt kapott

A magyar Google is új külsőt kapott

Budapest, 2010. május 7. – Megújult külsőt kapott a Google keresője, mely várhatóan a hét végéig minden az oldalt magyarul használó internetezőhöz megérkezik. Apró, de látványos változáson ment keresztül a logó és az oldal dizájnja, illetve a még hatékonyabb, egyszerűbb és gyorsabb keresés érdekében új navigációs sávot helyeztek el a felület bal oldalán.

Tovább…

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek