Személyes eszközök
Ön itt áll: Főoldal Keresőoptimalizálás Webfejlesztő és SEO eszközök Google fiók létrehozása saját e-mail címen

Google fiók létrehozása saját e-mail címen

— filed under:

Régebben minden probléma nélkül létre lehetett hozni Google Account-ot saját e-mail címmel, legyen az bármilyen céges, hotmail-os, yahoo-s, freemail-es, vagy horribile dictu citromail-es cím. Manapság viszont a mindenfelé ajánlott regisztrációs űrlapon az e-mail mezőben kitörölhetetlenül benne van a gmail.com végződés. Mit lehet mégis tenni?

A Google manapság elsősorban a https://accounts.google.com/signup?hl=hu oldalon található űrlapot javasolja, de hál' istennek elérhető még a régi űrlap is: https://accounts.google.com/CreateAccount?hl=hu, ahol remélhetőleg egy darabig még lehetőségünk van olyan e-mail címmel regisztrálni Google-fiókot, amilyennel csak akarunk:

(Egyébként ha például nem általában Google fiókot hozunk létre, hanem regisztrálunk egy konkrét Google szolgáltatásra, mint pl. az AdWords, akkor az ott megjelenő, Google-fiókot létrehozó űrlapok is engednek bármilyen e-mail címmel regisztrálni.)

Google account létrehozása saját e-mail címmel

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

Google fiók más e-mail címmel

Posted by NessieGraf at 2013. április 29., 03:47
A lehetőség már nem él. Gőzöm nincs, miért korlátozza ilyen hülyeségekkel magát a Google. A Fészkukk színvonalára lesüllyedni túl hosszú út, az eddigi módszer nem ijesztette el a megrögzött más e-mail szolgáltatót használókat se. De minden cég maga tudja, mibe akar belebukni.