Személyes eszközök
Ön itt áll: Főoldal OldalGazdáról

OldalGazdáról

Információk az oldalról, üzemeltetőjéről és az általa nyújtott szolgáltatásokról.

Page OldalGazda mint szó
Az oldalgazda szó egyfelől olyasvalakit jelölhet, aki több mint webmester és több mint oldaltulajdonos, másfelől pedig olyan szakembert, aki egy újfajta szakma képviselőjeként valahol a webprogramozó, webdizájner és a megbízó között helyezhető el.
Folder OldalGazda mint oldal
Jelen weboldal az egyik legrégibb, de kétségkívül legnagyobb keresőoptimalizálással, keresőmarketinggel és keresőtechnológiákkal foglalkozó magyar nyelvű oldalnak a webni.innen.hu-nak a "jogutódja".
Folder Az oldal használata
Az oldalgazda.hu használatával kapcsolatos információk és szabályok.
Folder OldalGazda mint tanácsadó
Jároli József, az oldalgazda.hu üzemeltetője az elmúlt években oldalai segítségével több ezer embernek nyújtott már hasznos információt és több száz embernek válaszolt a keresők világával kapcsolatban feltett kérdéseire, problémáira. Az ingyenes és nyilvános tanácsadáson túl természetesen egyedi tanácsadási megbízás keretében is segíti ügyfelei weboldalainak optimalizálását.
Page SEO: Csináld magad, vagy bízz meg egy szakértőt!
Keresőoptimalizálással foglalkozó oldalaim írásakor — azon túl, hogy szeretem csinálni — a koncepció mindig is az volt, hogy igyekeztem átadni mindazt a tudást, mely segítségével bárki akár saját maga is képes lehet weboldala látogatottságának növelésére. Azok számára pedig, akiknek nincs idejük arra, hogy kellő mélységben elsajátítsák a weboldalak készítéséhez és optimalizálásához szükséges szakmai ismereteket, vagy weboldaluk optimalizálása során eljutottak arra a szintre, hogy a továbblépéshez egy olyan szakemberre lenne szükség, aki kizárólag ezzel a témakörrel foglalkozik, szívesen nyújtok megbízás keretében testre szabott keresőptimalizálási és keresőmarketing szolgáltatásokat.
Page Miért engem válasszon?
Az elmúlt néhány évben széleskörű tapasztalatokat szereztem bonyolult weboldalak, akár több oldalból álló szerteágazó webes jelenlét kezelésében, optimalizálásában, hasonlóan összetett keresőmarketing kampányokat menedzseltem; mindezt a magyaron kívül még jó néhány idegen nyelven. Korábbi munkáim során szerzett tapasztalataim révén olyan komplex látásmódra tettem szert, mellyel csak kevesen rendelkeznek a magyar nyelvterületen.
Form Folder Érdeklődés, kapcsolatfelvétel
Kapcsolatfelvétel Jároli Józseffel, az oldal gazdájával keresőptimalizálás és keresőmarketing szolgáltatásaival kapcsolatos érdeklődés, árajánlat kérése céljából.
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek