Személyes eszközök
Ön itt áll: Főoldal Reklámügynökség

Reklámügynökség

Az Oldalgazda Kft. egy olyan nem hagyományos reklámügynökség, mely elsősorban informatív és keresőbarát weboldalak kialakításával hirdeti ügyfeleit a Google kereső felületein. A keresőmarketing szakterületének specialistájaként dolgozunk kis- és középvállalatoknak, multinacionális cégeknek, de webfejlesztő cégeknek és marketingügynökségeknek is.

Webmarketing szakértő bemutatkozik

Webmarketing szakértő bemutatkozik

OldalGazda (azaz Jároli József) Magyarországon az elsők között kezdett el foglalkozni az online marketing egyik részterületével, a keresőoptimalizálással, így cége egyike azon rendkívül kevés magyarországi vállalkozásnak, akik kizárólag keresőmarketing szolgáltatásokkal foglalkoznak.

Tovább…

Keresőmarketing szolgáltatásaink

Keresőmarketing szolgáltatásaink

Számtalan módon segítjük ügyfeleinket weboldalaik látogatottságának növelésében: komplett weboldalakat fejlesztünk, szöveget írunk, linkeket építünk, kampányokat kezelünk, elemzéseket készítünk, előadásokat tartunk, és folyamatos tanácsadással segítjük új oldalak létrehozását továbbá meglévő weboldalak hatékonyságának növelését.

Tovább…

Online marketing technikák

Online marketing technikák

A weboldal jelenlegi állapota, a konkurencia helyzete és az elérendő célok ismeretében a keresőmarketing eszköztárából az ügyfeleink számára leghatékonyabb online marketing — pontosabban keresőmarketing — technikákat választjuk ki.

Tovább…

SEO Budapesten, vidéken és határon túl

SEO Budapesten, vidéken és határon túl

Bár keresőmarketing tanácsadást személyes találkozók formájában elsősorban csak Budapesten nyújtunk, azonban számos vidéki, határon túli és más külföldi országban működő ügyfelünknek nyújtottunk már szolgáltatásokat — hiszen sok minden elvégezhető távolról, e-mailban és telefonon.

Tovább…

Keresőoptimalizálás árak

Keresőoptimalizálás árak

Olcsó-e vagy drága a keresőoptimalizálás? Attól függ, megengedhetjük-e magunknak azt, hogy weboldalunk hirdetéséért fizessünk. Mennyibe kerül a SEO? Ez pedig nagyban függ attól, hogy mekkora nagyságrendű munka szerepel az ajánlatban, és mennyire tapasztalt szakember nyújtja az adott szolgáltatást.

Tovább…

Ajánlatkérés

Ha felkeltették érdeklődését az online marketing általunk művelt ága — a keresőmarketing lehetőségei, és szeretné cégünket megbízni weboldala optimalizálásával, keresőbarát fejlesztésével, linképítésével vagy keresőhirdetési kampányainak menedzselésével, az alábbi lehetőségek segítségével felveheti fel a kapcsolatot velünk.

Tovább…

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

Keresőmarketing szakértő